Alt du trenger å vite om vippeextensions

0 Comment
1 min read
Del

Drømmer du om å våkne opp med lange, mørke og fulle øyenvipper? Det er mulig i disse dager med populære vippeextensions.

Vippeextensions er den beste og problemfrie løsningen for å få lange vipper på kort tid.
La oss diskutere i detalj hva som er forskjellig mellom single og volum vippeextensions:


Single vippextensions: Dette er en av de beste og sikre teknikkene for å gi svært naturlige resultater, og vi lime en vippeextension på en av dine egne vipper. Du velger selv lengde.

 3D-7D-volum vippeextensions: Volumvifter er lettere og fyldigere enn enkle vippeextensions. Du velger selv lengde (men vi sier om hva vi mener er best, er best for deg og hva vi anbefaler at det passer best i forhold til ditt ansikt).

Fordeler og ulemper med øyenvippeforlengelser:
Pros: Tidssparing, Luksus morgen når du våkne helt klart,
øye sminke er den mest tidkrevende prosessen, men vippeextensions gjorde det enkelt, og vi sørger for at morgenrutinen din blir kuttet ned 20 til 30 minutter siden du ikke trenger å bruke mascara eller ha på øyesminke.

Tilpasningsbar: Vippeextensions er tilpassbare som du har muligheten til å velge lengden på forlengelsen selv for å få det utseendet du vil. Langvarig: Med riktig etterbehandling kan man få utvidelser som varer opptil en måned. Bare vær forsiktig, bruk ikke oljeprodukter i nærheten av øynene dine og ikke å få vann på lashene dine. Du kan bruke sminke med vippeextensions:
Bare vannfaste produkter kan være skadelige for vippeextensions, så med liten etterbehandling kan du bruke sminke på øynene dine. Vær forsiktig når du fjerner øyenskygge og unngå mascara.

Negativ: Kostnad og vedlikehold: I likhet med de andre permanente sminkebehandlingene er vippeextensions litt dyrt. Det er en økonomisk beslutning du må være klar til å gjøre. Avhengig av hvilken type vipper du velger og terapeuten du går til. Du har ta turer inn i salongen hver to til tre uker. Til tross for noen ulemper har øyenvippeforlengelser flere fordeler. Vi vil bare anbefale vippeextensions fra den lisensierte terapeuter.

Del

Semi-Permanent sminkeLa Femme Grimstad

Er Semi-permanent sminke det rette for deg?

Er du lei av å sette sminke på hver dag...

Magiske fordeler med manikyr La Femme Grimstad

Topp 5 Magiske fordeler med manikyr

Tror du at manikyr bare er sporadisk for å skjemme...