Ansiktsbehandling
 Tid:
Pris:
Loading...

Vår salong tilbyr det nyeste innenfor ansiktsbehandlinger, og våre dyktige terapeuter veileder deg til riktig pleie.

En god ansiktsbehandling er som en vitamininnsprøyting. Den skal gi synlige resultater umiddelbart og etterlate deg med en sunn, frisk og glødende hud. Våre hudpleiere gir deg profesjonelle, velgjørende og effektive behandlinger og veiledning om hvordan du best kan pleie huden din hjemme.

 

Hudpleie klassisk/Dyprens
Klassisk hudpleie for alle hudtyper. Består av rens, utklemming, maske og en avslappende nakkemassasje. Avsluttes med krem

Diamantsliping
Diamantsliping er en non-invasiv hudfornyelsesprodeyre som også kalles Microdermabrasjon. Microdermabrasjon polerer og stimulerer huden ved å mekanisk slipe av gamle hudceller. Resultatet kan sees og føles etter den første behandlingen.

Hudpleie med syrebehandling
Behandlingen består av rens, fruktsyrepensling, ansiktsmassasje og maske. Avsluttes med krem og lett make-up. En hudbehandling med fruktsyrer virker i dybden og motvirker effektivt.

Hudpleie med Microneedling/Dermapen
Stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur, fine linjer og er en effektiv antirynke behandling. Anbefales og ta jevnlig for optimal forbedring.

 

Vi har kunder fra hele Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

Ta gjerne kontakt om du skulle ha spørsmål om noen av våre behandlinger.