Topp 5 Magiske fordeler med manikyr

0 Comment
1 min read
Del

Tror du at manikyr bare er sporadisk for å skjemme bort deg selv? Ja. Mange av oss hopper over manikyr på grunn av opptatt tidsplan. Ikke sant? Men vet du at Manicure er en av de beste måtene å holde neglene dine vakre og sunne? Regelmessig manikyr gir gode fordeler for helbred og velvære, spesielt i tunge vintre.

Klassisk inkl Shellac vs Express manikyr: Hvis du er i humør for å slappe av og skjemme bort deg selv, så er klassisk manikyr inkl shellac som passer deg.En behandling  varer  opptil 60 minutter .Men hvis du er i rush og vil ha neglene dine ferdig på kort tid , så vil ekspress manikyr passe deg bra. En behandling  varer  opptil 30 minutter. Å ha manikyr en gang imellom fra profesjonell neglesalong er et must for alle.

Vi må ta vare på våre hender som vi bruker dem i hver eneste oppgave. Så det er nødvendig å de-stress, skjemme bort mens du besøker en neglesalong minst en gang i måneden.

Les noen magiske fordeler med manikyr her:
        1. Forbedre blodsirkulasjonen: Manikyr bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og mobiliteten til leddene. Bortsett fra fuktighetsgivende, exfoliating, får behandlinger for cuticles, vil du også få en avslappende massasje for hendene dine.
       
       2. Stress Relief: Massasje er den beste måten å slappe av. Noen ganger begynner vi å bite våre nagler og la dem være tørre eller sprukne på grunn av stress. Manikyr er den beste måten å de-stresse, og vakre negler vil automatisk bringe smil på ansiktet.

       3. Forbedre helsen til negler og hender: Våre hender blir utsatt for mange kjemikalier. Manikyr er nyttig for å redusere sjansene for infeksjon og sopp i hendene. Nail Desinger Experts vil hjelpe deg med å fjerne den døde og skadede huden. Påfør cuticle olje på, to ganger om dagen for å holde dine cuticles fuktig og myk.

       4. Hold hendene glatte og myke: Sterke vintre gjort at huden skal sprekke , føles grov og tørr. En vanlig manikyr kan bidra til å holde huden og neglene sunne, glatte og myke. Manikyr er også nyttig for å stramme og tone huden.

       5. Forhindre infeksjoner: Som våre hender blir utsatt for mange elementer og kjemikalier, er det et must. Håper dette innlegget var nyttig for dere alle, og du sjekker deg inn i et spa nå og gir deg selv litt tid og blir behandlet.

Del

Semi-Permanent sminkeLa Femme Grimstad

Er Semi-permanent sminke det rette for deg?

Er du lei av å sette sminke på hver dag...

Vippeextentions La Femme Grimstad

Alt du trenger å vite om vippeextensions

Drømmer du om å våkne opp med lange, mørke og...